Jag tar hand om friskvården på ditt företag!

Du vet väl att det är fullt avdragsgillt dessutom! 

Detta är något som ökat enorm de senaste åren då arbetsgivare insett det långsiktiga värdet av en frisk personal. Att friskvård dessutom blivit avdragsgillt gör detta mycket fördelaktigt idag! 

Det vanligaste friskvårdsvalet på arbetsplatser är massagebahandlingar, men jag erbjuder naturligtvis alla mina behandlingar & övriga tjänster så som kostrådgivning osv.

 


Fördelar med massage! 

Givetvis att man tar hand om sina muskler som behöver en god genomblödning för att må bra & orka prestera. Massage är också lugnade & man får en känsla av välbehag då hormonet oxytocin frigörs vid massage. Detta är samma hormon som frigörs vid exempelvis amning. 
För vem vill inte vara lugn & harmonisk med smidiga muskler! 
Personer som regelbundet får massage blir också mera kroppsmedvetna, lär känna sin kropp bättre och börjar då ofta ta hand om den bättre genom ex. träning. Att få detta regelbundet hjälper till attminska antalet sjukskrivningar samt att personalen ofta anstränger sig lite mer på sin arbetsplats då de känner att de får en extra morot.

Hur går det till? 

Jag kommer ut till Er med allt som behövs för att ge Er personal en skön behandling. 
Många företag väljer dock att köpa in massagebänk & övrigt material själva.

 

Självklart går det också bra att ni bokar tider för er personal på kliniken så att ni kommer till mig istället, vissa föredrar detta & det är helt upp till er hur ni vill ha det. Allt ordnas efter era önskemål!


Hur ofta? 

Det väljer ni själva, men standard brukar vara 1 ggr/mån, alltså var fjärde vecka. 
Kontakta oss för mer info om priser & förmåner som vi har för våra företagskunder.